HARMONY GLEN is een viertal dat in korte tijd een stevige plek heeft veroverd in het Ierse folk circuit. Veel Nederlandse folkbands vervallen in de geijkte repertoirekeuze die dan best wel kundig gespeeld wordt, maar bij het publiek niet een geweldige indruk achterlaat qua originaliteit. Deze groep uit Delft / Wageningen slaagt er echter onmiddellijk in te boeien.

Pittige melodien en vlotte songs en ballads, veelal door henzelf geschreven, zorgen voor een avond met veel afwisseling. In het Iers-Keltische geluid van de groep hoor je nu en dan invloeden van Cajun, Swing en Klezmer. Deze veelgevraagde groep, ook in Ierland en op de Britse Eilanden, maakt indruk.

Op zaterdag 31 januari speelt Harmony Glen een concert in het Flora Theater aan de Verwersdijk 1 in Delft. Tijdens dat concert zullen live DVD opnames gemaakt worden en u kunt daar bij zijn! De toegang is €5,-, deuren openen om 20:00. Meer informatie en reserveringen via www.harmonyglen.com.

Pers en overige media: voor informatie, toegangskaarten of interviews kunt u contact opnemen met Vincent Pompe van Meerdervoort, 06 - 24 63 75 07 of vincent@harmonyglen.com